Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

На Донеччині з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на півмільйона гривень

Переглядів: 2000
27.02.2018 - 07:01

Податкова міліція Донецької області продовжує проведення комплексу заходів, направлених на очищення ринку підакцизних товарів від фальсифікату та незаконно ввезеної на територію України підакцизної продукції.

Так, в ході перевірочних заходів в рамках проведення операції «Акциз-2018» днями було встановлено, що мешканцями Донецької області здійснюється реалізація скрапленого газу та тютюнових виробів без державної реєстрації як суб’єктів підприємницької діяльності та одержання відповідних ліцензій на торгівлю.

За результатами  проведених  заходів  співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Донецькій області вилучено з незаконного обігу підакцизних товарів загальною орієнтовною вартістю понад 512 тис. грн, з них 19100 літрів скрапленого газу та 8780 пачок тютюнових виробів.

Відносно порушників складено протоколи про адміністративні порушення за ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Головне управління ДФС у Донецькій області наголошує, що протидія потраплянню в обіг різного роду тіньової фальсифікованої продукції, насамперед, запобігає бюджетним втратам, що безумовно сприяє зростанню економічної спроможності держави.