Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 164 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Бахмутська міська рада робить впевнені кроки до прозорості і відкритості своєї діяльності

Переглядів: 1901
26.02.2018 - 14:40

За результатами моніторингу в рамках проекту #transparentcities «Рейтинг прозорості 100 найбільших міст України» наприкінці 2017 року Бахмут посів 61 місце, набравши 26.27 балів з 101 можливих.

За результатами рейтингової оцінки Transparent cities/Прозорі міста надали місту свої рекомендації щодо покращення ситуації. Була проведена значна робота щодо виконання цих рекомендацій.

На початку 2018 року управління та відділи Бахмутської міської ради проаналізували результати цієї роботи, систематизували інформацію на офіційному веб-сайті Бахмутської міської ради.

Завдяки проведеному самоаналізу міська рада виявила як сильні сторони,  так й ті напрямки, за якими ще необхідно продовжити працювати.

Так на сьогодні Бахмутською міською радою впорядкована інформація щодо діяльності міської ради (розміщені щотижневі плани роботи, систематизовано оголошення та створено архів оголошень та вакансій); внесені зміни в Регламент міської ради, щодо відкритості засідань міськради та депутатських комісій; створено окремий розділ сайту «Набір відкритих данних», де інформацію систематизовано за розпорядниками з посиланням на Єдиний державний веб-портал відкритих даних; розширено інформацію по державних закупівлях через систему Прозоро, завдяки чому ГО "Громадський контроль", яка провела дослідження, визначила Бахмут як одне з прозорих міст Донеччини; оновлені дані щодо комунальних підприємств міста, їх керівників, контакти та напрями діяльності.

Завдяки цьому розширено публічні дані для відкритого доступу, внесено відповідні зміни до офіційного веб-сайту Бахмутської міської ради.

Результати проведеної роботи направлені до Transparent cities/Прозорі міста. Сподіваємось, що це дозволить місту значно покращити свої результати в даному рейтингу.

Останні статті на сайті