Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Welcome to the World of Foreign Languages

Переглядів: 1423
19.02.2018 - 09:15

У лютому в Бахмутському НВК№11 пізнавально та весело проводився предметний Тиждень кафедри іноземної мови під гаслом: «Welcome to the World of Foreign Languages».

Предметний Тиждень, зокрема з англійської, французької, китайської, німецької мов дав учням можливість розкрити власні інтелектуальні, мовленнєві та творчі здібності, проявити себе у різних ситуаціях та ролях, дізнатися багато нового, зацікавитися, а можливо й визначити свою подальшу долю, дізнавшись про власні вподобання, та усвідомлено вивчати предмет.

Під час Тижня учні Бахмутського НВК брали участь у різноманітних конкурсах, вікторинах, виконували креативні завдання, що дало їм можливість збагатити знання з англійської, французької, китайської, німецької мов та розширити свій кругозір.

Тиждень розпочався виставкою-показом проектних робіт, із яких школярі дізналися багато цікавого про Велику Британію та англійську як мову міжнародного спілкування.

У рамках Тижня іноземної мови учні 6-А класу (учитель Ела Іонова) підготували свої творчі роботи – леп-буки з теми «Подорож». Конкурс «Змагання Святого Валентина» провели учні 9-А класу під керівництвом учителів Сергія Гришка та Тетяни Стьопіної. Дуже цікавим був урок-дослідження «Що в твоєму харчуванні?» із учнями 5-А класу (учитель Ольга Панчук).

Одним із засобів активізації мовленнєво-розумової діяльності є гра, тому у формі гри й були проведені відкриті уроки у класах із поглибленим вивченням іноземних мов: у 1-А класі з теми «Подорож у країну тварин» (учитель Вероніка Моїсеева), 2-А класі з теми «Поетичний калейдоскоп «Прощання з зимою» (учителі Наталя Кондратенко, Андрій Спиця), 10-А класі з теми «Місце ЗМІ в житті підлітків» (учитель Олена Архангельська), 5-А класі з теми «Моє шкільне життя» (учитель Оксана Валика), 8-А класі з теми «Британські традиції» (учитель Людмила Сизова).

З метою активного набуття учнями мовленнєвих навичок з іноземної мови, підсилення емоційного сприйняття матеріалу були проведені позакласні заходи у формі рольової гри, ігрової ситуації, конкурсу в 7-В класі з теми «Інтелектуальне тренування. Спортивні ігри» (учителі Світлана Свистунова, Тетяна Стьопіна), 4-Б класі з теми «Свято Святого Валентина» (учитель Ірина Махник).

Сподіваємося, що кожен більше відкрив для себе світ англійської, китайської, німецької мов, дізнавшись щось нове й пізнавальне.

У лютому в Бахмутському НВК№11 пізнавально та весело проводився предметний Тиждень кафедри іноземної мови під гаслом: «Welcome to the World of Foreign Languages».У лютому в Бахмутському НВК№11 пізнавально та весело проводився предметний Тиждень кафедри іноземної мови під гаслом: «Welcome to the World of Foreign Languages».У лютому в Бахмутському НВК№11 пізнавально та весело проводився предметний Тиждень кафедри іноземної мови під гаслом: «Welcome to the World of Foreign Languages».У лютому в Бахмутському НВК№11 пізнавально та весело проводився предметний Тиждень кафедри іноземної мови під гаслом: «Welcome to the World of Foreign Languages».

Останні статті на сайті