Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 112 гостей.

Презедент України

Підсумки міського конкурсу «Ялинкова прикраса»

Переглядів: 2254
16.02.2018 - 14:02

На початку лютого 2018 року було підведено підсумки виставки-конкурсу «Ялинкова прикраса», який проходив із 26 грудня 2017року по 20 січня 2018 року на базі Бахмутського міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва.

Міська виставка-конкурс «Ялинкова прикраса» стала вже традиційною і спрямована на збереження та розвиток сучасних видів декоративно-прикладної творчості, розкриття творчого потенціалу особистості дитини, формування загальної культури підростаючого покоління, виховання патріотизму та пропаганду сімейних цінностей. Вже не вперше зустрічаються в Центрі маленькі художники, дизайнери, скульптори, різьбярі по дереву та інші майстри своєї справи. І кожна зустріч завжди свято - Свято дитячої творчості.

У цьому році збільшилася кількість номінацій в конкурсних заходах, тому він проводився протягом місяця. У перший тиждень нового 2018 року проводилися майстер-класи, як для дітей, так і для тих, кому 18+.

Понад 70 учасників із 12 освітніх установ представили на розгляд журі понад 80 робіт. За жанром і технікою виконання роботи були різноплановими: ліплення з солоного тіста, скульптура з фольги і пап'є-маше, декоративний розпис, витинанка, аплікація з природного і неприродного матеріалу, декупаж, графіка з ниток, техніка в'язання, м'які іграшки, роботи з дерева, електро-іграшка.

До складу журі були запрошені Людмила Анісімова спеціаліст Управління освіти Бахмутського міської ради з питань виховної роботи та позашкільної освіти, Юлія Безсмертна, методист Бахмутського ЦТТДЮ, Наталія Кузнєцова та Тетяна Лаптєва, керівники гуртків декоративно-прикладного мистецтва Бахмутського ЦТТДЮ.

Суддям довелося розділити роботи номінантів за віковими категоріями: перша категорія - це учасники від 6 до 10 років, друга категорія від 11 - 16 років.

Дипломами І ступеня були нагороджені:

у віковій категорії 6-10 років:

в номінації «Ліплення з Солоного тіста» - робота «Різдвяний вертеп» учениці Бахмутської школи №4 - Тесленко Дарини, творчий керівник Сироватська С.С.

в номінації «Декупаж» - робота «Ялинкова прикраса» учениці Бахмутської школи №2 Феденко Діани, творчий керівник Воловик І.О.

в номінації «Нитяна графіка» - робота «Маленька ялинка» учениці Бахмутського НВК №11 Гегер Аліси, творчий керівник Мишинська В.М.

в номінації «Пап'є-маше» - робота «Ялинка та сніговик» учениці Бахмутського НВК №11 Циганюк Тетяни, творчий керівник Гришко О.О.

в номінації «В'язання» - робота «М'яка куля» учениці Бахмутської школи №9 Леоненко Віолета, творчий керівник Макогон Ю.М.

в номінації «М'яка іграшка» - робота «Дід Мороз» вихованки «швейної майстерні «Перлинка» Бахмутського ЦТТДЮ Єфименко Вікторії, творчий керівник Казановська К.Т.

У віковій категорії 11-16 років:

за зайняте 3 місце в номінації «комбінована аплікація із конструкційних матеріалів» за роботу «Новорічний чобіток» грамоту та подарунок отримала учениця Бахмутської школи № 12 Зима Софія, творчий керівник Місечко О.Ю.

за зайняте 2 місце в номінації «комбінована аплікація із конструкційних матеріалів» за роботу «Вітальна листівка» грамоту та подарунок отримала учениця Бахмутської школи №1 Брозгаль Алена, творчий керівник Тупикова О.В.

за зайняте 1 місце в номінації «комбінована аплікація із конструкційних матеріалів» за роботу «Європейська ялинка» грамоту та подарунок отримала учениця Бахмутської школи №5 Мельникова Анна, творчий керівник
Удовиченко А.О.

За зайняте 1 місце в номінації «Нитяна графіка» за роботу «Символ нового року» грамоту та подарунок отримала учениця Бахмутського
НВК №11 Дмитриченко Ірина, творчий керівник Варкінтін І.О.

за зайняте 1 місце, в номінації «В'язання» за роботу «ПРО100@» грамоту та подарунок отримала учениця Бахмутської школи №12 Жабина Дарина, творчий керівник Місечко О.Ю.

за зайняте 1 місце, в номінації «М'яка іграшка» за роботу «Чарівна ялинка» грамоту та подарунок отримала учениця Бахмутськой школи №12 Жінжір Лілія, творчий керівник Місечко О.Ю.

Диплом І ступеня «Найкраща робота на думку глядачів»  в номінації «Витинанка» отримала колективна робота «Ялинкові прикраси» учнів Бахмутської школи-інтернату №1, творчий керівник Корецька Г.Я.

Приз глядацьких симпатій було вручено учениці Бахмутської школи №24 Небіловскій Златі за роботу «Подарунки під ялинку», творчий керівник
Капустіна Т.А., та вихованці Бахмутського ЦТТДЮ Бєліковій Єлизаветі за  роботу «Снегуронька», творчий керівник Казановська К.Т.

Вітаємо всіх переможців, бажаємо їм досягнення високих результатів і нових творчих здобутків. Дякуємо всім батьками та педагогам за активну участь у конкурсі.

На початку лютого 2018 року було підведено підсумки виставки-конкурсу «Ялинкова прикраса», який проходив із 26 грудня 2017року по 20 січня 2018 року на базі Бахмутського міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва.На початку лютого 2018 року було підведено підсумки виставки-конкурсу «Ялинкова прикраса», який проходив із 26 грудня 2017року по 20 січня 2018 року на базі Бахмутського міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва.На початку лютого 2018 року було підведено підсумки виставки-конкурсу «Ялинкова прикраса», який проходив із 26 грудня 2017року по 20 січня 2018 року на базі Бахмутського міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва.

Останні статті на сайті