Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Презедент України

Професії майбутнього

Переглядів: 1644
15.02.2018 - 07:16

14 лютого 2018 року пройшов черговий профорієнтаційний урок для учнів 8 - 9  класів ЗОШ № 7 м. Бахмут. Цей захід проводився на виконання Програми державної служби зайнятості щодо професійної орієнтації на 2017-2020 роки, яка передбачає проведення службою зайнятості системної роботи щодо профорієнтації шкільної молоді.

Фахівець Ольга Михнюк ознайомила учнів з професіями  майбутнього за допомогою розробки державної служби зайнятості «Професії майбутнього». Особливу увагу слухачів привернула презентація мобільного додатку "Центр професійної орієнтації", розробленого фахівцями служби зайнятості Донеччини, за допомогою якого старшокласники можуть спланувати свій професійних шлях. Також учні отримали інформацію з питань вибору професії в сучасних соціально-економічних умовах з урахуванням особистісних характеристик людини та попиту на ринку праці, про те, що для  усвідомленого вибору професії у службі зайнятості створені всі умови для проходження тестування для визначення провідної сфери діяльності з використанням психодіагностичного тестування в автоматизованій системі  «ПрофКонсультант» та за міжнародною тестовою методикою «Magellano Університет» на безкоштовному профорієнтаційному порталі « Моя кар’єра», та про послуги центру зайнятості, актуальні та перспективні професії тощо.

Молодь отримала відповіді на питання, що виникли під час уроку та запрошення на тестування.

14 лютого 2018 року пройшов черговий профорієнтаційний урок для учнів 8- 9  класів ЗОШ № 7 м. Бахмут.14 лютого 2018 року пройшов черговий профорієнтаційний урок для учнів 8- 9  класів ЗОШ № 7 м. Бахмут.

Останні статті на сайті