Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 330 гостей.

Урядовий портал

Кубок г. Бахмута з футзалу серед школярів

Переглядів: 1613
12.02.2018 - 11:55

5-8 лютого у спортивному залі Бахмутського індустріального технікуму відбулися ігри з футзалу серед команд 5 класів загальноосвітніх шкіл м Бахмута.

За кубок Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, за олімпійською системою, боролися 8 команд юних футболістів. Кращу гру показали команди, до складу яких входили гравці - вихованці спортивної школи або спортивного клубу. У фінал вийшли дві найсильніші команди ЗОШ №18 та ЗОШ №12. Кубок та право представляти місто Бахмут на обласному етапі Всеукраїнської «Шкільної фут зальної ліги» завоювали юні футболісти ЗОШ № 18. Друге місце у команди ЗОШ №12, третє - поділили команди ЗОШ № 24 та УВК №11. Команди призери були нагороджені грамотами Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

-8 лютого у спортивному залі Бахмутського індустріального технікуму відбулися ігри з футзалу серед команд 5 класів загальноосвітніх шкіл м Бахмута. -8 лютого у спортивному залі Бахмутського індустріального технікуму відбулися ігри з футзалу серед команд 5 класів загальноосвітніх шкіл м Бахмута.