Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Допоможіть своїй дитині

Переглядів: 1652
02.02.2018 - 08:49

Однією з умов становлення звуковимови у дітей з особливими освітніми потребами є співпраця вчителя-логопеда з родиною вихованців. Мова не є природженою здатністю, вона формується поступово і її розвиток залежить від багатьох причин.

Питання особливостей в оволодінні мовою дітьми з особливими потребами обговорювалися на семінарі-практикумі для батьків учнів-логопатів, який пройшов на базі Управління освіти Бахмутської міської ради.

Завідувач центру практичної психології та соціальної роботи Вікторія Головко ознайомила батьків з проблемними питаннями у мовленнєвому розвитку школярів.

Практикум вчителів-логопедів Ольги Гребенюк та Лариси Гайтини «Використання артикуляційної і дихальної гімнастики і логопедичного масажу для формування правильної звуковимови» надихнув батьків до використання вдома запропонованих вправ для зміцнення м,язів артикуляційного апарату.

Опрацювання з батьками вихованців спеціальних вправ Су-джок терапії та елементів біоенергопластики вчителями-логопедами Олени Ялової та Лідії Ребенкової дало змогу кожному із присутніх відчути позитивний вплив тілесно-орієнтованих технік на організм дитини.

Проведений семінар не залишив учасників байдужими: вони активно співпрацювали з педагогами, емоційно обговорювали запропоновану тему. Організована зустріч дала змогу батькам поспілкуватися, обмінятися думками з приводу обраних підходів до закріплення правильної звуковимови та визначити ефективні шляхи взаємодії між вчителями-логопедами та батьками учнів з мовленнєвими вадами.

Практикум вчителів-логопедів Ольги Гребенюк та Лариси Гайтини «Використання артикуляційної і дихальної гімнастики і логопедичного масажу для формування правильної звуковимови» Практикум вчителів-логопедів Ольги Гребенюк та Лариси Гайтини «Використання артикуляційної і дихальної гімнастики і логопедичного масажу для формування правильної звуковимови» Практикум вчителів-логопедів Ольги Гребенюк та Лариси Гайтини «Використання артикуляційної і дихальної гімнастики і логопедичного масажу для формування правильної звуковимови»

Останні статті на сайті