Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 136 гостей.

«День чемності» у Бахмутському НВК №11

Переглядів: 1745
24.01.2018 - 06:56

У рамках місячника морально-етичного та естетичного виховання, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, класний керівник 2-Г класу Бахмутського НВК №11 Ольга Чернишева провела для своїх вихованців груповий тренінг «Ввічливість».

Захід було проведено з метою поповнення знань учнів про ввічливість, культуру поведінки та спілкування з дорослими, однолітками в найтиповіших життєвих ситуаціях.

Під час тренінгу школярі переглянули мультфільм про повагу (стоп- кадр) та обговорили його, на дошці зібрали тему тренінгу з літер, вчилися співпрацювати у групах.

У групах діти працювали над обговоренням різних питань: «скарбничка чемних слів», «чемні вчинки», «гарні манери», «поважне ставлення до навколишнього світу».

Виступ кожної групи був цікавим, корисним. Після проведення тренінгу другокласники зрозуміли, що чемність тоді справжня, коли щира й природня.

Класний керівник побажала учням користуватися в житті ввічливими словами, стати ще добрішими, уважнішими до людей і до себе, зростати чемними, вихованими людьми.

«День чемності» у Бахмутському НВК №11«День чемності» у Бахмутському НВК №11

Останні статті на сайті