Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 64 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

«Акциз-2018»: на Донеччині з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на суму 620 тисяч гривень

Переглядів: 1987
17.01.2018 - 08:44

З початком нового року податковою міліцією Головного управління ДФС у Донецькій області розпочато щорічне проведення комплексу широкомасштабних організаційно-практичних заходів, направлених на очищення ринку підакцизних товарів від фальсифікату та незаконно ввезеної на територію України підакцизної продукції – «Акциз-2018».

Так, днями співробітниками податкової міліції Донеччини проведено ряд перевірок суб’єктів роздрібної торгівлі на території області, в ході яких було встановлено два факти здійснення підприємницької діяльності по збуту алкогольних напоїв та пально-мастильних матеріалів без державної реєстрації суб’єктів господарської діяльності та без одержання відповідних ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі.

По всім фактам складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено алкогольних напоїв та пально-мастильних матеріалів на загальну суму 620 тис. гривень.