Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 342 гостя.

Екскурсійні подорожі під час зимових канікул

Переглядів: 1644
15.01.2018 - 09:28

Бахмутським міським Центром туризму, краєзнавства та екскурсій під час зимових канікул було організовано екскурсії до міст України різних регіонів для дітей та їх батьків м. Бахмута.

З 22 по 24 грудня 2017 року відбулася передноворічна екскурсія до столиці України. Більше 30 учнів Бахмутської школи №18 ім.Дмитра Чернявського разом зі своїми батьками мали змогу відвідати розважальний Центр «Хепілон», переглянути виставу «Викрадач Різдва» в Палаці мистецтв «Україна», а також взяти участь у оглядовій екскурсії по Києву до історичних та пам’ятних місць.

28 грудня 2017 року відбулася поїздка до студентської столиці
України – міста Харкова. 14 учнів Бахмутської школи №12 відвідали дитячий батутний центр «Флай Парк». У розважальному центрі діти не тільки стрибали на батуті, а й спробували свої сили на штучній скелелазній стіні.

Досить цікавою була подорож «Різдвяний тур» містами України з 02 по 08 січня 2018 року, в якій взяли участь 12 учнів із Бахмутських шкіл №12 та №18. Маршрут екскурсійної подорожі пролягав через міста Київ – Чернівці – Хотин – Кам’янець-Подільський – Львів – Одеса. Діти відвідали історичні місця, музеї, замки. Найбільш запам’яталася екскурсія до державного університету м. Чернівці, який є пам’ятником ЮНЕСКО.

Наприкінці подорожі приємною несподіванкою стала участь дітей у майстер-класі з виготовлення круасанів на привокзальній площі у м. Одеса.

Канікули пройшли весело, цікаво, пізнавально, але, на жаль, швидко закінчилися! Вітаємо всіх зі Святами!

Бахмутським міським Центром туризму, краєзнавства та екскурсій під час зимових канікул було організовано екскурсії до міст України різних регіонів для дітей та їх батьків м. Бахмута.Бахмутським міським Центром туризму, краєзнавства та екскурсій під час зимових канікул було організовано екскурсії до міст України різних регіонів для дітей та їх батьків м. Бахмута.Бахмутським міським Центром туризму, краєзнавства та екскурсій під час зимових канікул було організовано екскурсії до міст України різних регіонів для дітей та їх батьків м. Бахмута.Бахмутським міським Центром туризму, краєзнавства та екскурсій під час зимових канікул було організовано екскурсії до міст України різних регіонів для дітей та їх батьків м. Бахмута.