Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Урядовий портал

Шашковий турнір між дошкільниками «Хочу грати»

Переглядів: 1199
15.01.2018 - 09:24

Біла та Чорна дамки завітали на відбірковий шашковий турнір до закладу дошкільної освіти №40 «Посмішка» і визначили найкращих гравців, які незабаром продовжать змагання на міському відбірковому етапі.

Гра у шашки є одним із засобів, що сприяють розвитку інтелектуальних здібностей. Шашки давно слугують людям не лише для розваги, а й для розвитку. На перший погляд ця гра здається простою та легкою, та ігрова практика доводить, що кожен хід містить у собі багато таємничого та незвіданого. Шашки вимагають від гравця вміння мислити, винахідливості та кмітливості, сприяють розвитку пам'яті та уваги. Гравець має постійно розраховувати варіанти, що виникають, планувати гру й намагатися здійснити її, вміти передбачати та протистояти планам супротивника.

Учасники та вболівальники були задіяні в єдиному сюжеті, що включив цікаву вікторину, музичні та рухливі ігри, а самі учасники показали виважену гру та влучні стратегії, які привели до перших особистих перемог.

Шашковий турнір між дошкільниками «Хочу грати»Шашковий турнір між дошкільниками «Хочу грати»Шашковий турнір між дошкільниками «Хочу грати»