Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 217 гостей.

ExportUA

Передноворічні заходи в музеї.

Переглядів: 1738
22.12.2017 - 13:28

Під Новий рік трапляється справжнє диво – все стає не таким, як раніше. Напередодні новорічних свят, 20 та 21 грудня 2017 року, в Бахмутському краєзнавчому музеї пройшли зустрічі та заходи.

У перший день наукові співробітники мали змогу поспілкуватися з молодими матусями та їх дітками. У неформальній атмосфері проходила бесіда про родинні звичаї, яких дотримуються сучасні бахмутяни. Дорослі могли передбачити майбутнє своїх дітей за допомогою ворожінь. Наступного дня в музеї пройшла святкова програма «Музейний пес» для дітей 3-го класу загальноосвітньої школи № 18. Діти мандрували залами музею першого поверху та знайомилися з історією міста з незвичного ракурсу – «очима собак». У грі-квесті діти прослідкували, як змінювалася роль та значення собак з часів палеоліту до XIX століття. Весь захід був наповнений іграми, вікторинами, експериментами. 
За межами Бахмутського краєзнавчого музею, у перших та других класах загальноосвітніх шкіл № 18, № 24 були проведені майстер-класи по виготовленню новорічних іграшок – символу наступного року, проведені лекції щодо традицій святкування Нового року та Різдва у Бахмутському краї за різних часів.
Зберігаючи традиції благодійності, були зібрані їстівні подарунки для підопічних Бахмутського товариства захисту тварин «Лада»

Передноворічні заходи в музеї.Передноворічні заходи в музеї.Передноворічні заходи в музеї.Передноворічні заходи в музеї.Передноворічні заходи в музеї.