Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 291 гість.

Донецька обласна рада

«Йде святий Миколай, ти його добром стрічай!»

Переглядів: 1042
21.12.2017 - 11:13

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є свято Святого Миколая. Відбулося воно й у закладі дошкільної освіти №25 «Дзвіночок» м.Бахмута.

Діти з нетерпінням чекали на свого покровителя, доброго Духа. Хлопчики і дівчатка, щоб отримати гарного подарунка від Миколая, намагалися добре себе поводити протягом року, поважати старших, допомагати батькам.
До дітей на свято завітали янголята з чорною та білою книгами, в білу вони вносили – добрі, а в чорну погані вчинки, побажали малятам бути чемними, ввічливими, слухняними. 
Святий Миколай завітавши до дитячого садочку, був здивований їхніми талантами, бо так гарно діти співають, розповідають вірші. Дівчатка старшої групи «Ромашка» продемонстрували свій незвичайний таночок «Зимова ніжність». Покровитель діточок із задоволенням роздав їм солодкі подарунки, побажавши здоров’я, щастя, радості, спокою і миру всім у їхніх родинах!

«Йде святий Миколай, ти його добром  стрічай!»«Йде святий Миколай, ти його добром  стрічай!»«Йде святий Миколай, ти його добром  стрічай!»

Останні статті на сайті