Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 138 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Далека Японія стала знайомою та близькою

Переглядів: 1734
20.12.2017 - 14:00

19 грудня 2017 року в центральній міській бібліотеці Бахмутської міської бібліотечної системи, в інтерактивній пізнавальній формі, пройшов День Японії, приурочений до закриття року Японії в Україні.

За підтримки Міжнародної організації з міграції в читальній залі відбулися цікаві заходи. Уже з 10-ї години ранку до бібліотеки прийшли мешканці міста на перегляд картин майстрів японської каліграфії – Текефусі Сашідо та Щоко Хореса.
Присутні переглянули також виставку-експозицію «Японія – далека, загадкова, романтична…», на якій представлені книги, альбоми та предмети японського вжитку. Учні трьох загальноосвітніх шкіл міста (№№ 1, 10, 11) взяли активну участь у квесті «Знайди символи Японії», прослухали цікаву розповідь ведучої про освіту, сім’ю, одяг та ментальність японців, переглянули відеофільм «10 цікавинок про Японію». 
Завершився день незвичним заходом – з Києва до бібліотеки завітав майстер українсько-японського центру Хітоші Накамура, який провів для жителів міста та переселенців майстер-клас з каліграфії.

Далека Японія стала знайомою та близькоюДалека Японія стала знайомою та близькоюДалека Японія стала знайомою та близькоюДалека Японія стала знайомою та близькоюДалека Японія стала знайомою та близькою

Останні статті на сайті