Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Урядовий портал

Музична вітальня в бібліотеці

Переглядів: 1706
20.12.2017 - 13:58

19 грудня 2017 року бібліотекарі міської бібліотеки для дітей спільно з вихованцями Школи мистецтв міста Бахмута організували та провели музичну вітальну «Як на свято Миколая».

Майже цілий рік більшість дорослих та дітей з нетерпінням очікують зимових свят. Це чарівна пора року, коли починаєш вірити в дива, здійснення мрій, казковість світу. І перше таке свято – свято Миколая. На святковий захід до бібліотеки завітали учні 1-го класу загальноосвітньої школи № 7 та читачі бібліотеки. На початку заходу бібліотекар привітала всіх присутніх зі святом, розповіла легенду і познайомила дітей з тематичною виставкою «Святий Миколай, до нас завітай». Учні школи № 7 підготували літературний колаж про Миколая.
Із цікавої розповіді викладача Школи мистецтв міста Бахмута Кольцової Г.В. діти дізналися, хто такий Святий Миколай, що він зробив для людей та чого це свято так люблять діти.
Юні вихованці Школи мистецтв подарували глядачам святкові, позитивні емоції, виконуючи музичні твори. Прозвучали пісні: «Святий Миколай» у виконанні Лізи Любченко, «Зимова казка» у виконанні Кіри Барнич, «Пісенька про фарби» у виконанні ансамблю «Фарби», «Чому ведмідь зимою спить» у виконанні Софії-Марії Фануш та інші.
Усі присутні відчути новорічну атмосферу свята. За традицією на День Святого Миколая діти отримують подарунки, то ж і в цей день присутні отримали солодощі від бібліотекарів.

Музична вітальня в бібліотеціМузична вітальня в бібліотеці

Останні статті на сайті