Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Донецька обласна рада

Високе журі гідно оцінило юних Бахмутчан

Переглядів: 2198
20.12.2017 - 13:55

Стало доброю традицією, що творчі колективи БАХМУТСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМЕНІ ЄВГЕНА МАРТИНОВА займають вищі призові місця на Всеукраїнських та міжнародних конкурсах і фестивалях. І в цьому році юні зірки від неї не відійшли.

13-14 листопада 2017 року у місті Києві відбувся Міжнародний цирковий фестиваль «Золотий Трюк Кобзова». З композицією «Принц та троянда» 1 місце отримали повітряні гімнасти на ременях Кіра Забудько та Олександр Шевченко - солісти народного циркового колективу «Галактика» (керівник Третякова В.І.).
08-10 грудня 2017 року у місті Дніпро пройшов VІІ Міжнародний фестиваль дитячого та юнацького естрадно-циркового мистецтва «Яскрава арена Дніпра-2017», де взяли участь солісти народного циркового колективу «Галактика» (керівник Третякова В.І.). 1 місце в ньому отримали повітряні гімнастки в кольці Олеся Рекун та Анна Рогаченко,
2 місце – повітряні гімнасти на ременях Кіра Забудько та Олександр Шевченко,
2 місце – екцентріка на одній котушці Олександра Єфимович та Михайло Труш,
3 місце – повітряна гімнастка на полотні Вікторія Воловік,
3 місце – повітряна гімнастка на ременях Вікторія Левицька,
3 місце – повітряна гімнастка на полотні Вікторія Мартьянова.
16 грудня 2017 року у місті Києві проходив XIII Всеукраїнський вокально-хореографічний конкурс-фестиваль «KIEV ART TIME – 2017», де взяла участь студія сучасної хореографії «Art life» (кер. Точена Ю.В.)
1 місце отримала композиція колективу «Gold», 2 місце – «Водный мир». 
Ми вітаємо переможців, і впевнені, що в майбутньому вони так само будуть гідно представляти своє улюблене місто, отримуючи найвищі нагороди.

Високе журі гідно оцінило юних БахмутчанВисоке журі гідно оцінило юних БахмутчанВисоке журі гідно оцінило юних БахмутчанВисоке журі гідно оцінило юних БахмутчанВисоке журі гідно оцінило юних БахмутчанВисоке журі гідно оцінило юних БахмутчанВисоке журі гідно оцінило юних Бахмутчан