Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 67 гостей.

ExportUA

Стрибки з жердиною

Переглядів: 1824
19.12.2017 - 07:39

16-17 грудня 2017 року у Бахмуті вперше відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з легкоатлетичних стрибків на призи Заслуженого тренера України Віталія Петрова.

 

Віталій Петров - особистий тренер олімпійських чемпіонів, як  Сергія Бубки, Олени Ісінбаєвої та Тіаро Браз да Сілви.
  Програма змагань включала 4 види: стрибки з жердиною, стрибки у висоту, стрибки у довжину та потрійний стрибок.
У чемпіонаті взяли участь 16 команд з Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Київської, Луганської, Миколаївської, Полтавської та Харківської областей.
На церемонію урочистого відкриття змагань завітали почесні гості: Герой України, олімпійський чемпіон Сергій Бубка, бронзова призерка Олімпійських ігор Олена Говорова, заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Віктор Ремський, бахмутський міський голова Олексій Рева, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації Володимир Мицик, президент Федерації легкої атлетики Донецької області Віктор Лис та заслужений тренер України Ігор Скирда. Під час відкриття змагань бахмутському міському голові Олексію Реві вручили подяку Міністертва молоді та спорту України за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту України, а також подяками Національного олімпійського комітету та пам’ятними сувенірами нагородили провідних тренерів та діячів сфери фізичної культури та спорту Віктора Лиса, Ігоря Скирду, Тетяну Серорез, Ігоря Анушкевича, Костянтина Кірпулянського, Івана Костянецького, Віктора Ремського, Володимира Мицика та чемпіонку Європи з легкої атлетики серед юніорів Олену Радюк.
Після урочистого відкриття змагань Сергій Бубка, Олексій Рева, Віктор Ремський та Володимир Мицик провели нагородження переможців та призерів ранкової програми змагань кубками, медалями, грамотами, пам’ятними сувенірами, а призерів у жердині — додатково грошовими винагородами.
Стосовно результатів чемпіонату слід відзначити: 
В стрибках у висоту серед дівчат до 18 років. Давід Оломський з Костянтинівки намагався штурмувати рекорд бахмутського манежу серед юніорів (2.06м), але ця висота поки не підкорилася йому, кінцевий результат 2.02м.
В стрибках у довжину серед дівчат до 16 років з показником 5.30м перемогла Арина Зінченко (Бахмут). У юніорів Даніїл Горбенко з Бахмуту намагався скласти конкуренцію Артему Матвєєву (Полтавська обл.), і хоча йому вдалося показати свій кращий результат у приміщені — 7.08м, цього виявилося недостатньо — Артем стрибнув на 7.22м.
У потрійному стрибку Артем Коноваленко двічі був близьким до результату 15 метрів, але всеж трошки не вистачило і він настрибав на 14.96м. Аліна Шух спробувала свої сили у нетиповому для себе виді — потрійному стрибку, та показала досить непоганий результат 12.00м.
Чемпіони та призери були нагороджені кубками, медалями та  грамотами управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації і цінними призами від благодійного фонду «ДАР».
Відзначимо, що змагання пройшли на високому рівні.

 

Прижки з жердиноюПрижки з жердиною