Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

На базі ДНЗ "Бахмутського професійно-технічного ліцею" відбулося засідання круглого столу з нагоди Всеукраїнського тижня права.

Переглядів: 2085
08.12.2017 - 07:43

Провідний психолог Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Ірина Ярош, сумісно з заступником начальника Бахмутського міськрайонного відділу з питань пробації, капітаном внутрішньої служби, Водважко Б.М., заступником начальника відділу «Бахмутське бюро безоплатної правової  допомоги», Дружиніною М.В., заступником начальника відділу з соціально-виховної та психологічної роботи Бахмутської установи виконання покарань № 6 УДП(т)С України, лейтенантом внутрішньої служби, Люхіним А.П., провели лекцію-диспут з учнями Державного навчального закладу «Бахмутський професійно-технічний ліцей».

Даний захід проводився з метою попередження правопорушень, проявів жорстокості в підлітковому та молодіжному середовищі. Присутні спеціалісти розповіли неповнолітнім, що таке права людини, яка робота проводиться з дітьми та молоддю, які перебувають на обліку у відділі пробації та знаходяться в містах позбавлення волі.

Наприкінці зустрічі учні задавали спеціалістам дуже багато запитань і   вирішували юридичні загадки, а також пообіцяли серйозно відноситись до своїх вчинків та їх можливим наслідкам.

На базі ДНЗ "Бахмутського професійно-технічного ліцею" відбулося засідання круглого столу з нагоди Всеукраїнського тижня права. На базі ДНЗ "Бахмутського професійно-технічного ліцею" відбулося засідання круглого столу з нагоди Всеукраїнського тижня права. На базі ДНЗ "Бахмутського професійно-технічного ліцею" відбулося засідання круглого столу з нагоди Всеукраїнського тижня права. На базі ДНЗ "Бахмутського професійно-технічного ліцею" відбулося засідання круглого столу з нагоди Всеукраїнського тижня права. На базі ДНЗ "Бахмутського професійно-технічного ліцею" відбулося засідання круглого столу з нагоди Всеукраїнського тижня права.

Останні статті на сайті