Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Роботу шукаємо разом!

Переглядів: 1876
04.12.2017 - 06:01

30 листопада 2017 року в Артемівському міському центрі зайнятості в рамках Загальнообласної Декади зайнятості для людей з інвалідністю відбувся ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю, які перебувають на обліку в центрі зайнятості як безробітні.

Відкриваючи ярмарок, директор Артемівського міського центру зайнятості Ірина Лещенко зазначила, що актуальною проблемою сьогодення є забезпечення гарантій зайнятості осіб з особливими потребами. Для захисту громадян з обмеженою працездатністю, задоволенню їх потреб та допомоги в соціалізації Державна служба зайнятості відіграє важливу роль. Працевлаштування людей з інвалідністю - один з головних напрямків роботи служби зайнятості. Процес працевлаштування, його ефективність значною мірою визначається зусиллями, наполегливістю у пошуках роботи.

Під час заходу представники 5 роботодавців презентували свої підприємства та спілкувалися із претендентами на вакансії.

Серед  учасників ярмарку були присутні представники  підприємств, які сьогодні мають потребу в персоналі: БАХМУТСЬКА ФІЛІЯ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "СТРАХОВА КОМПАНІЯ АСКО-ДОНБАС ПІВНІЧНИЙ", АРТЕМІВСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ, ТОВ НВП "ES ПОЛІМЕР", ТОВ "АРТЕМІВСЬКИЙ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИЙ ЗАВОД" та ПОГ "БАХМУТСЬКЕ УЧБОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО №1" УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА СЛІПИХ. До роботодавців протягом заходу звернулись 47 шукачів роботи, 8 з них - виявили бажання зустрітися із роботодавцями безпосередньо на підприємствах, а 1 - отримав направлення на працевлаштування. Наразі, протягом 2017 року близько 100 осіб з інвалідністю повернулися до трудової діяльності з направленням Артемівського міського центру зайнятості.

В ході заходу учасники Ярмарку мали змогу ознайомитися з послугами служби зайнятості, інноваційними напрацюваннями Донецької обласної служби зайнятості, серед яких: дистанційне навчання, зйомки відеорезюме, відео-презентації роботодавців, відео-вакансії, проведення онлайн-співбесід з роботодавцем. Шукачі роботи також отримували консультації спеціалістів щодо професійної підготовки, сприяння працевлаштуванню.

Сподіваємось, що проведений захід допоможе особам з інвалідністю знайти себе на ринку праці, а роботодавцям – пристосувати робочі місця саме для такої категорії працівників.

30 листопада 2017 року в Артемівському міському центрі зайнятості в рамках Загальнообласної Декади зайнятості для людей з інвалідністю відбувся ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю, які перебувають на обліку в центрі зайнятості як безробітні.30 листопада 2017 року в Артемівському міському центрі зайнятості в рамках Загальнообласної Декади зайнятості для людей з інвалідністю відбувся ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю, які перебувають на обліку в центрі зайнятості як безробітні.

Останні статті на сайті