Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

У Бахмуті з’явилися троє нових «Українських Донецьких Куркуля»

Переглядів: 3414
29.11.2017 - 15:33

У Донецькій області з метою надання реальної фінансової підтримки ініціативним підприємцям з ініціативи губернатора Донецької області Павла Івановича Жебрівського реалізується програма підтримки малого підприємництва «Український Донецький куркуль».

З обласного та місцевого бюджетів основі на умовах 50 на 50 видвляється фінансування на реалізацію нових бізнес-ідей та облаштування робочих місць.

На сесії Бахмутського міської ради 27.06.2017 року затверджено порядок використання коштів місцевого бюджету м Бахмута на надання фінансової підтримки малого бізнесу, а також внесені зміни до Програми розвитку підприємництва в м Бахмуті яка передбачає - 1 млн. Грн. на реалізацію таких проектів

На сьогоднішній день в місті вже реалізується 2 проекти «Бахмутського куркуль» Петриченко Анни Олегівни «Пошиття дитячого та жіночого одягу» і проект Щекодіна Олександра Сергійовича «Енергоаудит твого дому».

На обласному етапі конкурсу, який відбувся 21.11.2017, було відібрано 3 проекти:

  • «Сервісний центр з надання послуг: комплексне комп'ютерне обслуговування» - ТОВ «ІТ ТЕХНОПРОМ», вартістю 122,35 тис. Грн.;
  • «Організація підрозділу 3D друку будівельних конструкцій на базі підприємства ТОВ« ТЕК ІНЖИНІРИНГ »- ТОВ« ТЕК ІНЖИНІРИНГ », вартістю 500,0 тис. Грн.;
  • «Виробництво суниці садової з застосуванням органіки» - ТОВ «Смарагдовий САД», вартістю 500,0 тис. Грн.

У ході засідання координаційної ради у місті Бахмут 29 листопада 2017 року під головуванням першого заступника Бахмутського міського голови Тетяни Савченко ці проекти були розглянуті та підтримані радою для подальшого фінансування.

У ході засідання координаційної ради у місті Бахмут 29 листопада 2017 року проекти були розглянуті та підтримані 3 проети для подальшого фінансування.У ході засідання координаційної ради у місті Бахмут 29 листопада 2017 року проекти були розглянуті та підтримані 3 проети для подальшого фінансування.У ході засідання координаційної ради у місті Бахмут 29 листопада 2017 року проекти були розглянуті та підтримані 3 проети для подальшого фінансування.У ході засідання координаційної ради у місті Бахмут 29 листопада 2017 року проекти були розглянуті та підтримані 3 проети для подальшого фінансування.У ході засідання координаційної ради у місті Бахмут 29 листопада 2017 року проекти були розглянуті та підтримані 3 проети для подальшого фінансування.У ході засідання координаційної ради у місті Бахмут 29 листопада 2017 року проекти були розглянуті та підтримані 3 проети для подальшого фінансування.У ході засідання координаційної ради у місті Бахмут 29 листопада 2017 року проекти були розглянуті та підтримані 3 проети для подальшого фінансування.У ході засідання координаційної ради у місті Бахмут 29 листопада 2017 року проекти були розглянуті та підтримані 3 проети для подальшого фінансування.У ході засідання координаційної ради у місті Бахмут 29 листопада 2017 року проекти були розглянуті та підтримані 3 проети для подальшого фінансування.img_4711У ході засідання координаційної ради у місті Бахмут 29 листопада 2017 року проекти були розглянуті та підтримані 3 проети для подальшого фінансування.У ході засідання координаційної ради у місті Бахмут 29 листопада 2017 року проекти були розглянуті та підтримані 3 проети для подальшого фінансування.

Останні статті на сайті