Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Чемпіонат області з легкої атлетики

Переглядів: 1765
27.11.2017 - 14:04

23 листопада у місті Бахмут на базі легкоатлетичного манежу СК «Металург» відбувся чемпіонат області з легкої атлетики пам'яті ЗМСУ Олександра Іванюхіна серед спортсменів з інвалідністю: з вадами зору, слуху, розумового та фізичного розвитку, ураженням опорно-рухового апарату з нагоди Дня Гідності та Свободи. Організатор змагань - Донецький регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

У змаганнях взяли участь 58 спортсменів від команд міст: Авдіївка, Бахмут, Вугледар, Мирноград, Краматорськ, Маріуполь та команд від шкіл: Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 7 Донецької обласної ради і Слов'янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст. № 23,

Відкривали змагання: в.о. начальника Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Костянтин Шевченко, головний тренер Паралімпійської та Дефлімпійської збірних команд України з легкої атлетики. заслужений працівник фізичної культури і спорту, заслужений тренер України з легкої атлетики – Андрій Фатєєв, директор Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів – Юрій Оніщенко та головний суддя змагань, заслужений тренер України та суддя національної категорії – Ігор Скирда.

Змагання проводилися з таких видів як: біг: 60 м, 200 м, 400 м, 800 м,    1500 м, гонки на візках 60 м, стрибки у довжину, штовхання ядра (м. Бахмут); штовхання ядра, метання: диску, молоту, спису (м. Маріуполь) в особистій першості окремо серед чоловіків та жінок за нозологіями.

Церемонію нагородження проводили: в. о. начальника Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Костянтин Шевченко, директор Донецької обласної школи для інвалідів Юрій Оніщенко та головний суддя змагань Ігор Скирда.

Переможці та призери були нагороджені грамотами.

23 листопада у місті Бахмут на базі легкоатлетичного манежу СК «Металург» відбувся чемпіонат області з легкої атлетики пам'яті ЗМСУ Олександра Іванюхіна серед спортсменів з інвалідністю.23 листопада у місті Бахмут на базі легкоатлетичного манежу СК «Металург» відбувся чемпіонат області з легкої атлетики пам'яті ЗМСУ Олександра Іванюхіна серед спортсменів з інвалідністю.23 листопада у місті Бахмут на базі легкоатлетичного манежу СК «Металург» відбувся чемпіонат області з легкої атлетики пам'яті ЗМСУ Олександра Іванюхіна серед спортсменів з інвалідністю.23 листопада у місті Бахмут на базі легкоатлетичного манежу СК «Металург» відбувся чемпіонат області з легкої атлетики пам'яті ЗМСУ Олександра Іванюхіна серед спортсменів з інвалідністю.23 листопада у місті Бахмут на базі легкоатлетичного манежу СК «Металург» відбувся чемпіонат області з легкої атлетики пам'яті ЗМСУ Олександра Іванюхіна серед спортсменів з інвалідністю.23 листопада у місті Бахмут на базі легкоатлетичного манежу СК «Металург» відбувся чемпіонат області з легкої атлетики пам'яті ЗМСУ Олександра Іванюхіна серед спортсменів з інвалідністю.23 листопада у місті Бахмут на базі легкоатлетичного манежу СК «Металург» відбувся чемпіонат області з легкої атлетики пам'яті ЗМСУ Олександра Іванюхіна серед спортсменів з інвалідністю.23 листопада у місті Бахмут на базі легкоатлетичного манежу СК «Металург» відбувся чемпіонат області з легкої атлетики пам'яті ЗМСУ Олександра Іванюхіна серед спортсменів з інвалідністю.23 листопада у місті Бахмут на базі легкоатлетичного манежу СК «Металург» відбувся чемпіонат області з легкої атлетики пам'яті ЗМСУ Олександра Іванюхіна серед спортсменів з інвалідністю.23 листопада у місті Бахмут на базі легкоатлетичного манежу СК «Металург» відбувся чемпіонат області з легкої атлетики пам'яті ЗМСУ Олександра Іванюхіна серед спортсменів з інвалідністю.23 листопада у місті Бахмут на базі легкоатлетичного манежу СК «Металург» відбувся чемпіонат області з легкої атлетики пам'яті ЗМСУ Олександра Іванюхіна серед спортсменів з інвалідністю.

Останні статті на сайті