Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 73 гостя.

Верховна рада України

Пройшов обласний конкурс «Молода родина-2017».

Переглядів: 2128
16.11.2017 - 14:12

16 листопада 2017 року за ініціативою управлінням у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації в м. Покровськ у Палаці культури ПАТ ШУ «Покровське» пройшов обласний конкурс «Молода родина-2017».

В обласному конкурсі прийняли участь молоді подружжя, працівники  промислових підприємств Донецької області та творчі сім’ї  з м. Краматорська, Авдіївки, Слов’янська,  Костянтинівки, Дружківки та Слов’янського району, Маріуполь, Покровське, Мирноград.

За підтримки Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради для участі у заході було направлено делегацію молоді від нашого міста.

Проводився він з метою поліпшення демографічної та соціальної ситуації в області, підвищення моральних цінностей і авторитету української родини, створення сприятливих умов для її всебічного розвитку.

Кожна родина підготувала та продемонструвала глядачам неповторні та яскраві виступи. Сімейні пари продемонстрували свій артистизм, винахідливість та гарне почуття гумору.

Наприкінці виступів усіх маленьких учасників нагородили цінними подарунками, після чого були визначені номінанти на призові міста та пройшла церемонія нагородження.

Останні статті на сайті