Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 127 гостей.

Донецька обласна рада

Чарівний світ казок Астрід Ліндгрен

Переглядів: 2862
15.11.2017 - 15:00

15 листопада 2017 року у міській бібліотеці для дітей пройшов літературний калейдоскоп «Чарівний світ казок Астрід Ліндгрен» (до 110-річчя від дня народження письменниці).

Астрід Ліндгрен – автор тридцяти книг для дітей. Для її казкових повістей характерне поєднання фантазії з реальністю, чарівного вимислу з сучасною дійсністю.

Під мелодійний звук дзвіночка відкрилась зустріч для вихованців дитячого садочку № 6 «Барвінок» з героями книг А.Ліндгрен «Малюк і Карлсон». Це чудова книга про дружбу звичайного хлопчика і незвичайного Карлсона. З піднесеним настроєм діти брали участь у літературній грі: «Що любить Карлсон», у дитячих вікторинах: «Імена», «Речі», «Різне», грали у знавців «Перевір себе». У читальному залі лунали жарти та сміх.

На згадку про зустріч, маленькі читачі розмалювали улюбленого героя казки. В інтернет-центрі бібліотеки малеча подивилася мультфільм «Малюк і Карлсон».

15 листопада 2017 року у міській бібліотеці для дітей пройшов літературний калейдоскоп «Чарівний світ казок Астрід Ліндгрен» (до 110-річчя від дня народження письменниці).15 листопада 2017 року у міській бібліотеці для дітей пройшов літературний калейдоскоп «Чарівний світ казок Астрід Ліндгрен» (до 110-річчя від дня народження письменниці).15 листопада 2017 року у міській бібліотеці для дітей пройшов літературний калейдоскоп «Чарівний світ казок Астрід Ліндгрен» (до 110-річчя від дня народження письменниці).15 листопада 2017 року у міській бібліотеці для дітей пройшов літературний калейдоскоп «Чарівний світ казок Астрід Ліндгрен» (до 110-річчя від дня народження письменниці).

Останні статті на сайті