Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 128 гостей.

Верховна рада України

Шукаєш роботу своєї мрії? Створи професійне резюме!

Переглядів: 2364
13.11.2017 - 07:48

Семінар на тему «Техніка пошуку роботи. Підготовка резюме» відбувся 10 листопада у Артемівському міському центрі зайнятості.

Мета семінару - допомогти кожному учаснику оволодіти ефективними прийомами пошуку підходящої для нього роботи в найкоротші терміни.

15 безробітних мешканців м. Бахмут та Бахмутського району були спочатку ознайомлені з основними вимогами до написання резюме, а потім кожен з присутніх за допомогою фахівця центру зайнятості склав текстове резюме самостійно. «Вміння якісно скласти резюме – одна з головних умов успішного працевлаштування», – зазначила провідний фахівець з профорієнтації Ксенія Насонова. 

Сучасний ринок праці вимагає новітніх підходів та інструментів у пошуках роботи, тому спеціаліст акцентувала увагу присутніх на нових дистанційних способах самопрезентації: відеорезюме та мультимедіа – резюме (відцифроване резюме), їх перевагах при пошуку роботи, а також про можливість отримати практичну допомогу фахівців служби зайнятості при їх підготовці.

Семінар на тему «Техніка пошуку роботи. Підготовка резюме» відбувся 10 листопада у Артемівському міському центрі зайнятості.

Останні статті на сайті