Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 81 гість.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Свято краси та інтелекту «Міс осінь – 2017»

Переглядів: 1570
09.11.2017 - 06:53

На початку листопада в Бахмутській школі №5 відбулося традиційне свято краси та інтелекту «Міс осінь – 2017».

У конкурсно-розважальному заході взяли участь представниці 3-х та 4-х класів. Протягом святкової програми дівчата презентували себе у 4 конкурсах. Під час першого змагання «Вітаю! Це – я!» кожна з конкурсанток представляла свою родину, хобі та стиль життя. Всі присутні впевнилися, що кожна з дівчат надзвичайно талановита: конкурсантки співали, танцювали, читали вірші, а одна з них презентувала свою картинну галерею. Дівчата відповідали на питання вікторини у «Інтелектуальному» конкурсі та представляли членам журі власноруч виконані композиції із природних матеріалів протягом конкурсу «Осінній букет». Кожен букет мав назву, дівчата обирали особливі квіти до своїх композицій та пояснювали ідею свого букету.

Почесних гостей заходу директора Бахмутського МЦДЮ Ганну Петриєнко-Полухіну та керівника гуртка «Моді юн» Центру Ганну Середу запросили до роботи у складі журі конкурсу. В роботі журі також взяли участь президент шкільної учнівської організації «САД» Дарина Усова та віце-президент Карина Романець.

За підсумками конкурсу титул «Міс грація» отримала учениця 2-А Тіна Шелія, «Міс посмішка» - Аліна Грищенко з 4-А класу, «Міс чарівність» - Єва Бумар з 4-В класу, «ІІ віце міс» - Ткаченко Ельвіра, 3-Б клас, «І віце міс» - Анастасія Мамальтерова, 3-Б клас. Почесний титул «Міс осінь» завоювала учениця 4-Б Олександра Щербанюк.

Протягом заходу учасниць активно підтримували батьки, однокласники та класні керівники, які привітали дівчат із перемогою та побажали творчих досягнень у майбутньому.

На початку листопада в Бахмутській школі №5 відбулося традиційне свято краси та інтелекту «Міс осінь – 2017».На початку листопада в Бахмутській школі №5 відбулося традиційне свято краси та інтелекту «Міс осінь – 2017».

Останні статті на сайті