Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 73 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Відбулось засідання Ради з питань молодіжної політики

Переглядів: 1399
03.11.2017 - 08:51

2 листопада 2017 року в конференційній залі Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради було проведено Раду з питань молодіжної політики.

На раді було розглянуто такі питання:

  • «Про програму економічного і соціального розвитку м.Бахмута на 2018 рік щодо реалізації державної політики стосовно дітей, сім’ї та молоді»
  • «Про стан роботи відділу молодіжної політики Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради в сфері розвитку громадської активності студентської молоді м.Бахмута»
  • «Про затвердження плану роботи ради з питань молодіжної політики  на 2018 рік»

Під час засідання було визначено найбільш значущі проблеми, пов’язані з реалізацією політики стосовно дітей, сім’ї та молоді в м.Бахмут. Обговорено тематику курсів з неформальної освіти, які проводяться в молодіжному центрі «Перспектива». Керівникам молодіжних громадських організацій було надано роз’яснення щодо написання проектів міського конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених молоддю міста для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка. З керівниками молодіжних громадських організацій було обговорено програму економічного і соціального розвитку м.Бахмута на 2018 рік щодо реалізації державної політики стосовно дітей, сім’ї та молоді. Найбільш активно пройшло обговорення з молоддю плану роботи ради з питань молодіжної політики на 2018 рік та надано пропозиції до плану.

2 листопада 2017 року в конференційній залі Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради було проведено раду з питань молодіжної політики.2 листопада 2017 року в конференційній залі Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради було проведено раду з питань молодіжної політики.