Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Донецька обласна рада

Увага! ОСББ «Сибірцева 188» запрошують підрядників

Переглядів: 2682
01.11.2017 - 14:50

Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Сибірцева 188» м. Бахмут та Програма розвитку ООН (Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду») цим оголошенням запрошують підрядників з доброю репутацією та досвідом роботи надати запечатані цінові пропозиції для виконання таких видів робіт у межах Мікропроекту: «Енергозберігаючі заходи житлового будинку. Капітальний ремонт (установлення металлопластитикових віконних блоків у під’здах)». Основні види робіт: ремонтно - будівельні роботи з заміни енергозберігаючих вікон, оздоблювальні роботи.

1.     Підрядники повинні мати досвід проведення ремонтно - будівельних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності.

2.   Тендерну Документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: вул. О.Сибірцева, буд. 188, м. Бахмут, Донецької області. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяті) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше ніж 10:20 «07» листопада 2017 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні Пропозиції надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

3.   Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище, за телефоном: (+ 38) 099-791-20-29.

Останні статті на сайті