Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Урядовий портал

Учні Бахмутського НВК №11 відвідали День відкритих дверей у міському відділі поліції

Переглядів: 1956
25.10.2017 - 10:06

У період осінніх канікул правоохоронці радо відкрили свої двері для учнів Бахмутського НВК №11 - членів Ліги майбутніх поліцейських. Школярам цікаво було ознайомитись із щоденною роботою відділу поліції, зі зброєю, спецзасобами та спеціально обладнаними службовими автомобілями.

Поліцейські намагалися роз`яснити дітям, що поліція це не караючий, а правозахисний орган, що поліцейські - це ті люди, до яких можна й потрібно звертатися в будь-яких ситуаціях.

Працівники сектору ювенальної поліції відділу превентивної діяльності поліції Віталій Микита та Дмитро Пономаренко розповіли про специфіку роботи основних структурних підрозділів поліції, про особливості роботи чергової частини, до якої надходить інформація про скоєні правопорушення та злочини. Співробітники вибохотехнічної служби нагадали присутнім про небезпеку, яка може очікувати їх на вулицях прифронтових населених пунктів, алгоритм дій у разі виявлення небезпечних предметів. Після чого всі охочі мали змогу детально розгледіти моделі боєприпасів та приміряти на себе захисний костюм, в якому працюють вибухотехніки.

Найбільше зацікавила школярів презентація автотранспорту поліції: діти із задоволенням сідали у авто та все детально роздивлялися. Вони активно використовували гучномовець задля того, щоб подякувати правоохоронцям за надану можливість відчути себе поліцейськими.

Надійні помічники правоохоронців - учасники "Ліги майбутніх поліцейських" - розповіли  про діяльність своєї організації, поділились планами на майбутнє та запросили всіх бажаючих до дружньої родини Ліги.

У період осінніх канікул правоохоронці радо відкрили свої двері для учнів Бахмутського НВК №11 - членів Ліги майбутніх поліцейських. У період осінніх канікул правоохоронці радо відкрили свої двері для учнів Бахмутського НВК №11 - членів Ліги майбутніх поліцейських. У період осінніх канікул правоохоронці радо відкрили свої двері для учнів Бахмутського НВК №11 - членів Ліги майбутніх поліцейських. У період осінніх канікул правоохоронці радо відкрили свої двері для учнів Бахмутського НВК №11 - членів Ліги майбутніх поліцейських. У період осінніх канікул правоохоронці радо відкрили свої двері для учнів Бахмутського НВК №11 - членів Ліги майбутніх поліцейських. У період осінніх канікул правоохоронці радо відкрили свої двері для учнів Бахмутського НВК №11 - членів Ліги майбутніх поліцейських.