Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Донецька обласна рада

Мінна безпека. Як діяти у надзвичайній ситуації

Переглядів: 1549
04.10.2017 - 10:37

З метою інформування дітей та учнівської молоді про ризики, пов'язані з мінами і боєприпасами в Бахмутській загальноосвітній школі №2 за участю представників ЮНІСЕФ проведено дуже цікаве і повчальне заняття «Мінна безпека».

Зараз в обігу знаходиться велика кількість незареєстрованої зброї, бойових припасів, вибухових речовин, тож такі знання з особистої безпеки дуже важливі та корисні для дітей. Учні повторили правила поведінки, алгоритм дій при знаходженні небезпечного предмету.
Крім того, відбулася зустріч з учнями 7-9 класів із лейтенантом медичної служби, лікарем-хірургом з міста Чернігова Іваном Присяжнюком. Під час практичного заняття учні вчилися надавати першу медичну допомогу під час втрати свідомості, при ураженні електричним струмом та при кровотечах.
Безперечно, такі заняття для дітей мають величезне значення, бо несуть в собі життєво важливі знання, які збережуть не одне людське життя.

Мінна безпека. Як діяти у надзвичайній ситуаціїМінна безпека. Як діяти у надзвичайній ситуаціїМінна безпека. Як діяти у надзвичайній ситуаціїМінна безпека. Як діяти у надзвичайній ситуації