Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Борци та борчині Бахмута - на п’єдесталі Всеукраїнського турніру

Переглядів: 3027
02.10.2017 - 13:48

27-30 вересня у Броварах відбувся XXIІІ відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби, присвячений пам’яті майстра спорту міжнародного класу, заслуженого тренера України, підполковника Юрія Рідченка.

Борчині Донеччини виступили вдало і піднялись на п’єдестал міжнародних змагань за участі 370-ти юнаків і дівчат із України, Молдови, Естонії, Білорусії та Ізраїлю (2002-2004 рр. н.).
Цей щорічний турнір традиційно проходить у строки, що передують календарній першості України серед школярів. І більшість провідних тренерів розглядають його як генеральну репетицію своїх вихованців. Саме тому змагання в Броварах завжди збирає багатьох учасників.
У приміщенні спортивного комплексу Броварського вищого училища фізичної культури на килим виходили як досвідчені борці, що брали участь у міжнародних змаганнях та чемпіонатах Європи і світу, так і менш досвідчені, але не менш амбітні.
Команда Донецької області, що представлена на турнірі містами Торецьк, Краматорськ, Слов’янськ, Бахмут, змагалась у дев’ятьох вагових категоріях і виступила вдало.
Чемпіонкою серед дівчат у ваговій категорії до 40 кг стала Аїда Керимова із Торецька. До цієї перемоги безпосередньо причетні тренери Григорій Шепелєв і Олег Нікіфоров, а також обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа і Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки.
Срібну нагороду виборола Марія Єфремова (Бахмут, тренери Андрій Єфремов і Максим Єфремов). Бронзові – Катерина Холодняк (Торецьк, тренери Григорій Шепелєв і Тетяна Богданова), Катерина Шалікова і Євгенія Седих (Бахмут, тренери Андрій Єфремов і Максим Єфремов).
У цих же числах проходив відкритий Всеукраїнський турнір, який ще має назву 52 міжнародного турніру, з вільної боротьби в м Коломия. Борці - юніори (1997-2000 р.н.) боролися за право брати участь в міжнародному турнірі, який буде проходить в Польщі. Вихованці КДЮСШ №2, тренера Максима Єфремова, Михнюк Дмитро і Михнюк Денис досить успішно виступили на змаганнях - Дмитро завоював бронзу, програвши тільки один раз титулованому спортсмену з Вірменії.
Вітаємо спортсменів і їх тренерів та бажаємо вдало виступити на чемпіонаті України, що відбудеться 24-27 жовтня у місті Ужгороді, та на міжнародних змаганнях.

Останні статті на сайті