Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Верховна рада України

«Бахмут отримає міні - грант на розвиток території міста в рамках проекту «Успішні локальні громади»

Переглядів: 1636
02.10.2017 - 10:16

Нагадаємо, що навесні 2017 року команда від Бахмута стала учасником програми «Успішні локальні громади», що реалізується Фондом «Освіта для демократії» (Варшава, Польща), Громадською організацією «Наше Поділля» (Вінниця) та Громадською організацією «Точка доступу» (Краматорськ), в рамках якої представники громад з 5 областей України отримали можливість пройти тренінгові навчання та залучити фінансування в рамках конкурсу міні-грантів на розвиток своїх громад.

Проект, підготовлений командою від Бахмута  «Граємо і відпочиваємо ближче до природи» став одним з 8 переможців цього конкурсу міні-грантів. Даний проект  передбачає установку на ігровому майданчику біля ставка «Північний» лавки з тіньовим навісом,   демонтаж старої небезпечної гірки та установку замість неї нового цікавого елементу – ігрової сітки, аналогів якої на дитячих майданчиках у нашому місті ще немає, також планується  пофарбувати існуючі ігрові елементи, завезти пісок, провести розважальні заходи для дітей. Монтаж та установка обладнання здійснюватиметься власними силами переможців конкурсу, адже метою проекту є активізація та набуття позитивного досвіду участі громадськості у проектах місцевого розвитку.

Вітаємо переможців і дякуємо всім небайдужим громадянам, організаторам конкурсу, завдяки старанням яких в нашому місті з’являться нові цікаві та безпечні місця дозвілля та сімейного відпочинку!

Останні статті на сайті