Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 105 гостей.

Верховна рада України

День партизанської слави в Бахмутській школі №18

Переглядів: 1938
27.09.2017 - 13:12

До Дня партизанської слави у Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського було проведено виховні заходи, які передбачали зустрічі з працівниками Бахмутського краєзнавчого музею та співробітниками Бахмутської центральної бібліотечної системи.

Класоводи Людмила Попова та Вікторія Чаловська разом із науковим співробітником музею Оксаною Шамовою провели для учнів 6-7 класів класні години, що були присвячені Дню партизанської слави. 
У тісній співпраці діяли й вчителі Дмитро Єфімов, Світлана Макобрей, Владислав Агарков з бібліотекарем Бахмутського Народного Дому Іриною Володимировою. Для 5-9 класів було проведено урок-реквієм «Артеміськ-Бахмут. Окупація 1941-1943». Діти з непідробною цікавістю слухали про підпільно-партизанський рух у Бахмуті в роки Великої Вітчизняної війни. Хлопчики й дівчатка відкривали для себе імена героїв-земляків, які завдали відчутних втрат гітлерівським військам на окупованій території, сприяючи просуванню частин Радянської Армії на захід. Під час проведення зустрічей демонструвались відеоролики про воєнне лихоліття, лунали пісні тих років та поетичні твори. Багато питань виникло в учнів після презентації книг серії «Відлуння війни» Володимира Черепкова. Школярів вразило як автор з документальною точністю відобразив життя бахмутчан-підпільників.
Проведені заходи дуже важливі та актуальні в наш час, бо допомагають підростаючому поколінню зберегти людську пам'ять і вшановати подвиг тих, хто в суворий воєнний час захищав Батьківщину, не шкодуючи крові і самого життя.

День партизанської слави в Бахмутській школі №18День партизанської слави в Бахмутській школі №18

Останні статті на сайті