Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 153 гостя.

Презедент України

Сторінками улюблених книг

Переглядів: 2112
15.09.2017 - 06:24

13 вересня 2017 року на оновленому майданчику міської бібліотеки для дітей, за підтримки DREAMactions – спільного проекту  CANactions та WNISEF відбулися літературні пригоди «Сторінками улюблених книг». Учасниками заходу були учні загальноосвітніх шкіл № 1 та № 11, читачі бібліотеки, вчителі, батьки. Завітали й гості з Києва – представники проекту.

В рамках гранту відремонтовано ганок та фасад бібліотеки, створено майданчик, що дає змогу вийти за стіни бібліотеки, залучивши більшу кількість дітей до читання.
Зустріч відбулася напередодні Дня міста. Юні мешканці побажали рідному Бахмуту щастя, миру, добра, процвітання, бути завжди молодим. Щирі побажання прикрасили святковий малюнок з емблемою міста. Діти відповідали на питання літературної вікторини, проявивши при цьому активність і знання. Під час інсценування казки «Ріпка», кожен бажаючий міг відчути себе артистом. Позитивні емоції визвали у дітей веселі конкурси і рухливі ігри: «Влучний кидок», «Кіт Базиліо і Аліса», «Політ на ядрі».  Учасники отримали солодкі призи. Прикрасила зустріч пісня «Дитинство моє веселкове» у виконанні Ксенії Чернухи. Бібліотекарі наголосили, що читання дає можливість поринути в світ казкових пригод,  розвинути свою фантазію, весело і з користю проводити свій час.

Сторінками улюблених книгСторінками улюблених книгСторінками улюблених книгСторінками улюблених книг

Останні статті на сайті