Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 143 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Учні Бахмутської школи №5 – учасники Міжнародного проекту Go Camp

Переглядів: 1973
06.09.2017 - 14:30

В останній день літніх канікул учні Бахмутської загальноосвітньої школи №5 із керівником Вікторією Глущенко повернулися із заміського літнього мовного табору «Дніпро» у м. Козин, який вони відвідали в рамках Міжнародного проекту Go Camp, що триває в Україні за підтримки посольства Британії.

Протягом перебування в таборі діти мали змогу спілкуватися з носіями англійської мови, яку вони вивчають у школі. Так, волонтерами табору були представники таких країн, як Канада, США, Алжир, Ірландія, Британія, Арабські Емірати. Також завітали до учнів і працівники посольства Британії та Бельгії в Україні. Цікаві зустрічі формують неабиякий соціальний досвід у дітей та спонукають до високої активності підлітків.

Темою табору стало прищеплення навичок здорового способу життя. Тож протягом першого тижня діти говорили про корисну їжу і заняття спортом протягом другого тижня у таборі, відвідали мотузкове містечко та арт-хіжину, де виготовили сувеніри для рідних. Крім цього, учні здійснили екскурсію столицею України – Києвом.

Такий незвичайний та новий вид відпочинку для учнів школи став актуальним та залишив багато нових вражень.

Учні Бахмутської школи №5 – учасники Міжнародного проекту Go CampУчні Бахмутської школи №5 – учасники Міжнародного проекту Go CampУчні Бахмутської школи №5 – учасники Міжнародного проекту Go CampУчні Бахмутської школи №5 – учасники Міжнародного проекту Go Camp

Останні статті на сайті