Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 108 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

На 30 мільйонів гривень зросли надходження від користувачів корисних копалин Донецької області

Переглядів: 2007
02.08.2017 - 13:15

Протягом першого півріччя 2017 року платники рентних платежів – надрокористувачі Донецької області спрямували до зведеного бюджету країни 185 млн грн, в тому числі до державного бюджету перераховано суму у розмірі 136,6 млн грн, до місцевих бюджетів надійшло – 48,5 млн гривень. Такі показники на 16%, або на 29,4 млн грн, перевищують сплачену торік суму рентної плати за користування надрами.

На Донеччині 237 суб’єктів господарювання зареєстровані платниками рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин.

Фіскальною службою Донеччини постійно проводиться робота направлена на повноту та своєчасну сплату рентних платежів. Так, з початку року до Державної фіскальної служби України направлена інформація щодо ініціювання питання зупинення дії спеціальних дозволів на користування надрами по 31 суб’єкту господарювання, за якими рахується податковий борг у сумі 235 млн гривень.

Звертаємо увагу платників рентної плати за користування надрами, що унікальний природно-ресурсний потенціал Донецької області при його ефективному використанні є однією з найважливіших  передумов стійкого розвитку регіону та якості життя, і тенденція до зростання надходжень рентних платежів сприятиме його збереженню та відновленню.

Останні статті на сайті