Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Урядовий портал

За спеціальне використання води підприємства Донеччини сплатили майже 85 мільйонів гривень

Переглядів: 1753
25.07.2017 - 08:24

На даний час у Донецькій області зареєстровано 1300 підприємств - платників рентної плати за спеціальне використання води, які за шість місяців 2017 року перерахували до бюджетів всіх рівнів 84,7 млн гривень. Ця сума рівними частинами розподілена між державним та місцевими бюджетами. У порівнянні з надходженнями 2016 року перерахування зросли на 23 млн гривень.

Головне управління ДФС у Донецькій області нагадує, що якщо протягом шести місяців суб’єкти господарювання не сплачують або сплачують не в повному обсязі рентну плату, вони можуть бути позбавлені дозволів на спеціальне водокористування. Так, з початку року до Департаменту екології та природних ресурсів Донецької обласної державної адміністрації фахівцями фіскальної служби області направлено інформацію по 31 підприємству, за якими рахується податковий борг у сумі 41,1 млн гривень.  

Довідково повідомляємо, що граничний термін подання податкової звітності та сплати податкових зобов’язань з рентної плати за спеціальне використання води  за ІІ квартал 2017 року – 9 серпня та 19 серпня 2017 року відповідно.