Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Маріуполь: боротьба з безліцензійною торгівлею триває

Переглядів: 1957
25.07.2017 - 08:07

Головним управлінням ДФС у Донецькій області продовжується проведення заходів, направлених на постійний моніторинг ринку підакцизних товарів та запобігання розповсюдження фальсифікату. Позитивні результати у цій справі приносить і співпраця з Маріупольською  міською радою.

Так, 19 липня 2017 року співробітниками управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Донецькій області («Фантом») спільно з управлінням по взаємодії з правоохоронними органами та боротьбі з корупцією Маріупольської міської ради відвідали місця роздрібної торгівлі тютюном та алкогольними напоями в Кальміуському районі міста. Візит не був безрезультатним.

Під час огляду торговельного павільйону, розташованого на зупинці громадського транспорту, встановлено факт здійснення громадянином господарської діяльності без державної реєстрації, як суб’єкта підприємницької діяльності, та виявлено факт безліцензійної торгівлі тютюновими виробами та алкогольними напоями. З незаконного обігу вилучено 1423 пляшки алкоголю та 674 пачки цигарок орієнтовною вартістю 54,5 тис. гривень.

Стосовно громадянина за даним фактом складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали для прийняття рішення згідно чинного законодавства направлено до суду.

Головним управлінням ДФС у Донецькій області продовжується проведення заходів, направлених на постійний моніторинг ринку підакцизних товарів та запобігання розповсюдження фальсифікату. Головним управлінням ДФС у Донецькій області продовжується проведення заходів, направлених на постійний моніторинг ринку підакцизних товарів та запобігання розповсюдження фальсифікату.

Останні статті на сайті