Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Презедент України

Організація влітку 2017року оздоровлення та відпочинку дітей, які мешкають на території міста Бахмута

Переглядів: 1763
14.07.2017 - 12:52

Питання  відпочинку та оздоровлення дітей завжди  розглядається як один із напрямків зміцнення їх здоров’я. Тому одним з пріоритетних напрямків роботи Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради, навчально-виховних закладів міста і всіх зацікавлених служб, є збереження й зміцнення фізичного,  психічного здоров’я дітей, формування  свідомого ставлення до свого здоров’я як найвищої соціальної цінності.

На початку літнього оздоровчого періоду з 29 травня 2017 року протягом 14 робочих днів, на базі загальноосвітніх шкіл міста працювали 11 таборів з денним перебуванням, в яких відпочили 838 дітей. Дозвілля дітей в таборах було насичене різноманітними заходами: змаганнями, конкурсами, спортивними іграми, екскурсіями; діти залучались до роботи у гуртках, приділялась увага їх фізичному розвитку. На базі пришкільних таборів та майданчиків  ЗОШ №№ 2,5,7,9,10,12,18,24 та НВК №11 працювали мовні табори та загони, які відвідували 327 дітей.

З 6 по 19 червня 2017 року  на базі т/б Лісова в с. Торське Лиманського району,  Бахмутським ЦТКЕ була організована робота наметового містечка. Цим видом відпочинку було охоплено 30 вихованців.

З 1 липня 2017 року розпочалася перша зміна  у дитячому заміському таборі оздоровлення та відпочинку Вогник.  У таборі відпочиває 233 дитини, Вартість путівки на умовах часткового відшкодування складає 811 грн.

Станом на 15.07.2017 року організовано оздоровлення 210  дітей, які потребують особливої уваги та підтримки. Діти мали можливість оздоровитися та відпочити на березі Чорного моря в таких дитячих оздоровчих таборах, як: «Сонячний берег», «Молода гвардія», у м. Святогірськ в дитячих таборах: «Яструбок», «Сонячний», в Київській області  у дитячому центрі «Артек».

Робота щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей  буде здійснюватися  надалі.

Останні статті на сайті