Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Урядовий портал

У Маріуполі ліквідовано незаконне виробництво пально-мастильних матеріалів

Переглядів: 2924
11.07.2017 - 11:59

Співробітниками слідчого управління фінансових розслідувань, оперативного управління та управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Донецькій області («Фантом») спільно з працівниками Прокуратури Донецької області та співробітниками Служби безпеки України в рамках розслідування кримінального провадження, зареєстрованого в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України, викрито групу осіб, які виготовляли та продавали фальсифіковані пально-мастильні матеріали.

В ході проведення слідчих дій встановлено, що зазначені особи у складських приміщеннях одного з підприємств м. Маріуполя організували незаконне виготовлення контрафактного бензину різних марок шляхом штучного збільшення октанового числа низькоякісного бензину з використанням хімічних присадок. У подальшому виготовлений бензин реалізовувався через підконтрольних осіб на території міста.

Так, в рамках кримінального провадження на підпільному виробництві та за місцями зберігання і реалізації нафтопродуктів проведено 6 обшуків, в результаті яких вилучено 41 тис. літрів пально-мастильних матеріалів на загальну суму понад 1 млн грн, автомобіль марки ZUK A11 вартістю 30 тис. грн, обладнання для виготовлення пально-мастильних матеріалів на суму 250 тис. грн, документи з господарської діяльності та грошові кошти, отримані від реалізації фальсифікату у розмірі 55,6 тис. гривень.

Слідчі дії тривають.

Останні статті на сайті