Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 171 гість.

Школа мистецтв м.Артемівська

«Зелена» зупинка

Переглядів: 2148
10.07.2017 - 11:33

8 липня 2017 року в день вручення дипломів в ННППІ УІПА,  випускники подарували місту «Зелену зупинку» під назвою «Інженерна академія».

В рамках проекту «Школа юного громадянина» студенти вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації та закладу професійно-технічної освіти, розташованих в м. Бахмут ознайомились з основами місцевого самоврядування. Ініціативні групи подали сім петицій на сайт Бахмутської міської ради з креативними ідеями щодо розвитку Бахмуту. Однією з пропозицій було обладнання «зеленої» зупинки. Петиція надійшла від ініціативної групи студентів-випускників Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії.

Тепер замість старої конструкції для очікування маршруток та тролейбусів, стоїть відремонтований та пофарбований павільйон, де на бокових панелях  встановили горщики та висадили в них різноманітні квіти. У  реконструкції  павільйону студентам допомогло комунальне підприємство «Бахмутелектротранс». Ця зупинка стане красою не тільки  міста, а й всій області.

Цим подарунком випускники закликають молодь буди небайдужими до рідного міста і залишати такі подарунки на згадку про себе.

8 липня 2017 року в день вручення дипломів в ННППІ УІПА,  випускники подарували місту «Зелену зупинку» під назвою «Інженерна академія». 8 липня 2017 року в день вручення дипломів в ННППІ УІПА,  випускники подарували місту «Зелену зупинку» під назвою «Інженерна академія». 8 липня 2017 року в день вручення дипломів в ННППІ УІПА,  випускники подарували місту «Зелену зупинку» під назвою «Інженерна академія».

Останні статті на сайті