Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

30 порушень митного законодавства виявили митники Донеччини з початку року

Переглядів: 1224
27.06.2017 - 09:32

З початку року фахівцями управління протидій митним правопорушенням Донецької митниці ДФС виявлено та задокументовано 30 порушень митних правил, що на 13% більше, ніж за відповідний період минулого року. Вартість предметів правопорушень складає майже 7,66 млн грн, зазначимо, що у 2016 році ця сума становила лише 300 тис. гривень. Із загальної кількості справ у 5 випадках вилучено предмети правопорушень на загальну суму понад 46 тис. гривень.

З метою своєчасного попередження та усунення наслідків здійснення окремими суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності ризикових або незаконних операцій з товарами з початку року Донецькою митницею до Головних управлінь ДФС Харківської, Донецької та Дніпропетровської областей направлено 5 матеріалів для здійснення контрольно-перевірочних заходів.  

За п’ять місяців 2017 року митниками області спільно з правоохоронними органами в рамках операції «Рубіж-2017» проведено три заходи, наслідком яких стало складання 4 протоколів про порушення митних правил та реєстрація кримінального провадження з ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 305 Кримінального Кодексу України.

В результаті аналітично-пошукової роботи до митних органів країн близького та дальнього зарубіжжя направлено 23 запити, що у 4,5 рази більше, ніж за аналогічний період минулого року. Мета запитів – перевірка достовірності відомостей, зазначених у документах, які надавались суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності під час здійснення митного оформлення товарів. Внаслідок відпрацювання матеріалів, отриманих від митних органів іноземних держав, складено два протоколи про порушення митних правил на загальну суму 7,6 млн гривень. 

До Державного бюджету України протягом січня-травня 2017 року Донецькою митницею перераховано штрафних санкцій за порушення митного законодавства на суму  93,5 тис. гривень.

Останні статті на сайті