Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 114 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Пришкільні табори

Переглядів: 2283
20.06.2017 - 08:32

З 29.05 по 16.07. закінчилась зміна пришкільних таборів.

На цей раз навантаження на всі служби було величезним. Треба було нагадувати, організувати денний відпочинок, провести різноманітні спортивні  розважальні заходи для більш як 800 дітей (300 дітей у 2016 р.).

Міський центр «Спорт для всіх» допомагав управлінню освіти  у  спортивній частині -  проведення змагань та естафет «Весели старти», екскурсій на спортивно-оздоровчому комплекс «Металург», бесіди на олімпійську тематику, презентація комплексних дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортивних  клубів. Є надія, що у вересні значна кількість хлопчаків та дівчат поповнять навчально-тренувальні групи спортивних шкіл та спортивних клубів міста

А головне, за цей час усі діти  пришкільних таборів отримали безліч позитивних емоцій, гарного настрою та заряд бадьорості, відпочили та оздоровились! 

Міський центр «Спорт для всіх» допомагав управлінню освіти  у  проведення спортивній частині відпочивання дітей у пришкільних таборах.Міський центр «Спорт для всіх» допомагав управлінню освіти  у  проведення спортивній частині відпочивання дітей у пришкільних таборах.Міський центр «Спорт для всіх» допомагав управлінню освіти  у  проведення спортивній частині відпочивання дітей у пришкільних таборах.Міський центр «Спорт для всіх» допомагав управлінню освіти  у  проведення спортивній частині відпочивання дітей у пришкільних таборах.Міський центр «Спорт для всіх» допомагав управлінню освіти  у  проведення спортивній частині відпочивання дітей у пришкільних таборах.

Останні статті на сайті