Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ

Переглядів: 2322
08.06.2017 - 08:43

У м. Бахмуті  з 18.05 по 01.07 за ініціативою обласного Управління з питань фізичної культури та спорту та під керівництвом Бахмутського міського центру «Спорт для всіх» проходять спортивно - масові заходи присвячені Олімпійському дню.

Які щороку проводяться з нагоди дня створення Міжнародного Олімпійського Комітету. На протязі квітня – червня студенти вищих навчальних закладів та школярі (понад 800 осіб) цікавилися стародавньою історією Олімпійських ігор, історією відродження Олімпіад, та історією сучасного Олімпійського руху. Свої знання вони демонстрували на вікторинах. У Донецькому вищому училищі олімпійського резерву ім. С. Бубки  протягом місяцю тривала підготовка до вікторини на тему «Історія Олімпійського руху», яка була присвячена 27-річчу Національного Олімпійського Комітету України. Понад 200 студентів показали свої знання олімпійської історії. Також основними формами заходу є масові пробіги, у яких прийняли участь понад 1000 дітей та молоді міста.
17.06.2017 у м. Бахмуті на СК «Металург» заплановано проведення Всеукраїнського Олімпійського дня у Донецької області з участю широких верств населення: дошкільнят, учнів навчальних закладів всіх рівнів, представників фізкультурно-спортивних організацій області, ветеранів та любителів спорту.

ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ

Останні статті на сайті