Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

Урядовий портал

Бережіть природу!

Переглядів: 2930
07.06.2017 - 09:47

6 червня 2017 року, до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища, міська бібліотека для дітей провела екологічний флешмоб «Нас зібрала одна природа».

Захід відбувся на бібліомайданчику за підтримки DREAMactions – спільного проекту CANactions та WNISEF. У заході взяли участь вихованці пришкільного табору загальноосвітньої школи № 5. Яскравий наряд учасників, плакати, лозунги привертали увагу перехожих до екологічних проблем навколишнього середовища. Діти прослухали звернення «Природи» до людини, разом вигукували гасла та вірші про охорону довкілля. Завершився флешмоб виконанням веселих вправ «Малюємо природу». Учасники заходу усвідомили, що планета потребує нашого захисту.

Захід відбувся на бібліомайданчику за підтримки DREAMactions – спільного проекту CANactions та WNISEF. У заході взяли участь вихованці пришкільного табору загальноосвітньої школи № 5. Яскравий наряд учасників, плакати, лозунги привертали увагу перехожих дЗахід відбувся на бібліомайданчику за підтримки DREAMactions – спільного проекту CANactions та WNISEF. У заході взяли участь вихованці пришкільного табору загальноосвітньої школи № 5. Яскравий наряд учасників, плакати, лозунги привертали увагу перехожих дЗахід відбувся на бібліомайданчику за підтримки DREAMactions – спільного проекту CANactions та WNISEF. У заході взяли участь вихованці пришкільного табору загальноосвітньої школи № 5. Яскравий наряд учасників, плакати, лозунги привертали увагу перехожих дЗахід відбувся на бібліомайданчику за підтримки DREAMactions – спільного проекту CANactions та WNISEF. У заході взяли участь вихованці пришкільного табору загальноосвітньої школи № 5. Яскравий наряд учасників, плакати, лозунги привертали увагу перехожих дЗахід відбувся на бібліомайданчику за підтримки DREAMactions – спільного проекту CANactions та WNISEF. У заході взяли участь вихованці пришкільного табору загальноосвітньої школи № 5. Яскравий наряд учасників, плакати, лозунги привертали увагу перехожих д