Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Презедент України

Бронзові призери області з баскетболу

Переглядів: 2500
02.06.2017 - 10:27

З 28 по 31 травня у Краматорську проходив чемпіонат Донецької області з баскетболу серед юнаків 2006 року народження та молодше на призи заслуженого майстра спорту України, чемпіонки Європи Вікторії Бурінок.

Вікторія народилася в Краматорську, навчалася у ЗОШ № 17, є вихованкою відділення баскетболу ДЮСШ № 1 (тренер Галина Коваль). Протягом 10 років була капітаном жіночої збірної України з баскетболу, грала за команди вищої ліги  БК «Медін» (Донецьк),  БК «Козачка» (Запоріжжя), сім разів ставала чемпіонкою України. У 1995 році їй та українській жіночій збірній вдалося завоювати звання чемпіонок Європи – це досягнення є єдиним у історії незалежної України. У 1996 році вітчизняні баскетболістки з капітаном Вікторією Бурінок виступили на Олімпійських іграх у Атланті, де посіли 4 місце, поступившись у зустрічі за «бронзу» австралійкам.
Участь у перших змаганнях на призи Вікторії Бурінок брали 6 команд юнаків: з Краматорська (2 команди), Дружківки, Мирнограду, Торецьку, Бахмуту. Перемогу здобули баскетболісти Краматорська, друге місце посіли представники Дружківки, третє – Бахмута.
Чемпіони та призери змагань були нагороджені медалями, грамотами та кубками від організаторів змагань, які сподіваються, що змагання стануть традиційними. 
Вітаємо наших баскетболістів та їх тренера, бажаємо тільки перемог!

Бронзові призери області з баскетболу