Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Донецька обласна рада

У Бахмутській міській раді обговорили перспективи реконструкції площі Свободи

Переглядів: 2180
31.05.2017 - 14:16

31 травня 2017 року у малій залі адміністративної будівлі Бахмутської міської ради пройшов круглий стіл з обговорення питання реконструкції площі Свободи.

У засіданні взяли участь представники Бахмутської міської ради, громадських організацій, студентства та активні мешканці міста.

Організатори «круглого столу» представили учасникам обговорень архітектурні проекти,  які були розроблені в межах оголошеного Бахмутською міською радою конкурсу.

У ході зустрічі присутні обговорили перспективи та плани щодо реконструкції двох частин площі Свободи, благоустрою територій. Учасниками засідання були запропоновані декілька концепцій заповнення міського простору. Це створення зони відпочинку, використовування площі в якості інформаційного медіа простору, розміщення архітектурних об’єктів, висадження декоративних рослин та інші.

Більшість учасників обговорення виказали думку про звільнення центральної площі від постаментів, які залишилися після демонтажу   пам’ятників.

 За результатами громадського обговорення вирішили продовжити збір пропозицій від мешканців міста, залучити до роботи по розробці проекту реконструкції експертів, фахівців, урбаністів, влаштувати конкурс креативних ідей щодо реконструкції площі Свободи для школярів і молоді міста, розробити анкету-опитування для мешканців міста і розмістити її для заповнення в on-line режимі на інформаційних ресурсах м. Бахмуту.

31 травня 2017 року у малій залі адміністративної будівлі Бахмутської міської ради пройшов круглий стіл з обговорення питання реконструкції площі Свободи.31 травня 2017 року у малій залі адміністративної будівлі Бахмутської міської ради пройшов круглий стіл з обговорення питання реконструкції площі Свободи.31 травня 2017 року у малій залі адміністративної будівлі Бахмутської міської ради пройшов круглий стіл з обговорення питання реконструкції площі Свободи.31 травня 2017 року у малій залі адміністративної будівлі Бахмутської міської ради пройшов круглий стіл з обговорення питання реконструкції площі Свободи.

Останні статті на сайті