Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Ярмарок вакансій для випускників навчального закладу!

Переглядів: 2989
26.05.2017 - 09:15

П’ять випускників ННППІ Українська педагогічна академія були зараховані до кадрового резерву підприємств, які прийняли участь у міні-ярмарку вакансій, що вперше за ініціативи Донецького обласного центру зайнятості був проведений у навчальному закладі 25 травня 2017 року, а отже після отримання дипломів молоді фахівці матимуть змогу отримати гідну роботу та випробувати свої знання на практиці.

Серед присутніх 21 випускника були економісти, а також інженери з охорони праці та комп’ютерних технологій.

Майбутнім фахівцям радо пропонували свої вакансії представники управління праці та соціального захисту населення Артемівської райдержадміністрації, Бахмутської філії ПрАТ «Страхова компанія АСКО-ДОНБАС Північний» та ТОВ «Бахмут-енергія».

Під час заходу учасники Ярмарку мали змогу ознайомитися з послугами служби зайнятості, інноваційними напрацюваннями Донецької обласної служби зайнятості, серед яких: дистанційне навчання, зйомки відеорезюме та відео-вакансій, відео-презентації роботодавців, проведення онлайн-співбесід з роботодавцем. Студенти також отримували консультації спеціаліста щодо сприяння працевлаштуванню, додаткових гарантій зайнятості окремим категоріям безробітних, передбачених чинним законодавством та сприяння їх працевлаштуванню.

Керівництвом академії надано високу оцінку проведеному заходу, адже його спрямованість не тільки сприяє профілактиці безробіття серед молоді, але й надає впевненість випускникам навчального закладу у тому, що їх спеціальності є витребуваними серед роботодавців регіону, а відповідно – слоган служби зайнятості «Робота існує для тих, хто її шукає» яка завжди актуальний.

П’ять випускників ННППІ Українська педагогічна академія були зараховані до кадрового резерву підприємств, які прийняли участь у міні-ярмарку вакансій.П’ять випускників ННППІ Українська педагогічна академія були зараховані до кадрового резерву підприємств, які прийняли участь у міні-ярмарку вакансій.

Останні статті на сайті