Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

З рідним словом міцніє держава

Переглядів: 2245
23.05.2017 - 11:54

Напередодні Дня слов’янської писемності та культури,  22 травня 2017 року, працівники бібліотеки-філіалу № 2 підготували та провели для учнів школи-інтернату історичні віражі «Споконвіку було слово».

Ведуча заходу Луньова Л.Н. розповіла учням 5-6 класів про історію писемності, починаючи з глибокої давнини, та пояснила значення азбуки Кирила та Мефодія для сучасності. Діти подивились презентацію про слов’янську культурну спадщину. Наприкінці заходу вони мали можливість перевірити свої знання з мови, взявши участь у вікторині.

Без мови немає народу, і, навпаки, без народу не існує мови. Так давайте разом вивчати, зберігати та примножувати нашу рідну українську мову!  

Напередодні Дня слов’янської писемності та культури,  22 травня 2017 року, працівники бібліотеки-філіалу № 2 підготували та провели для учнів школи-інтернату історичні віражі «Споконвіку було слово». Напередодні Дня слов’янської писемності та культури,  22 травня 2017 року, працівники бібліотеки-філіалу № 2 підготували та провели для учнів школи-інтернату історичні віражі «Споконвіку було слово».

Останні статті на сайті