Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 150 гостей.

ExportUA

Професія – квиток у майбутнє

Переглядів: 2608
23.05.2017 - 11:43

Учні 10 та 8-Б класу Бахмутської школи №10 разом із класними керівниками Галиною Жуковою та Євгенією Буднік отримали щасливу можливість взяти участь в обласному молодіжному форумі з профорієнтації «Вибір професії – крок до кар’єри», який відбувся 20 травня у Краматорську на базі ДІТМ. Форум організований у рамках програми «Відновлення та розбудови миру ПРООН» за фінансової підтримки урядів Швеції та Швейцарії.

У заході взяли участь школярі з різних міст нашої області: Краматорська, Костянтинівки, Бахмута, Слов’янська та Слов’янського району. Кожен із учасників отримав програмку, щоб краще зорієнтуватися, які «тренінгові майданчики» для них будуть найцікавішими. Форум розпочався з виступу Марини Кир’ян – організаторки форуму, директора тренінгового агентства «Потенціал». Вона щиро привітала всіх учасників, пояснила, що вибір професії – це важливий крок, який має зробити кожен у своєму житті. Пані Кир’ян наголосила, що сьогодні треба бути готовим перевчитися, знати, де і як застосувати свої знання, вміння, бо світ мінливий. Дорослі повинні допомогти дитині цінними порадами, але вибір має робити кожен сам. Тренери проводили з учасниками форуму майстер-класи з журналістики, робототехніки, графічного дизайну, макіяжу. Також розповідали про те, які навички будуть потрібні в майбутньому, говорили про успішність та освіту загалом.

Участь у роботі секцій взяли люди, успішні у своїх професіях. В аудиторіях учні виконували практичні завдання, були учасниками ігор і майстер-класів. Для вчителів була організована робота в окремій аудиторії для менторів, де спеціально для них презентували свої виступи В’ячеслав Борисов (доктор педагогічних наук, професор Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти) та Сергій Чумаченко (бізнес-тренер Team Expert). Протягом кількох годин вони обговорювали з учителями найактуальніші проблеми сучасної освіти, ділилися досвідом роботи з освітніми платформами, розкрили особливості сучасної інтегральної освіти, проектної роботи з міжінтегрального розвитку та партнерського спілкування з учнями.

Усі учасники заходу були у захваті від активної та творчої команди однодумців, які прагнуть змінити життя та зробити все можливе, щоб діти дізналися більше про різні професії, про сучасні тенденції на ринку праці, щоб знайшли свій шлях до успіху та щастя.

Учні 10 та 8-Б класу Бахмутської школи №10 взяли участь в обласному молодіжному форумі з профорієнтації «Вибір професії – крок до кар’єри», який відбувся 20 травня у Краматорську на базі ДІТМ. Учні 10 та 8-Б класу Бахмутської школи №10 взяли участь в обласному молодіжному форумі з профорієнтації «Вибір професії – крок до кар’єри», який відбувся 20 травня у Краматорську на базі ДІТМ. Учні 10 та 8-Б класу Бахмутської школи №10 взяли участь в обласному молодіжному форумі з профорієнтації «Вибір професії – крок до кар’єри», який відбувся 20 травня у Краматорську на базі ДІТМ. Учні 10 та 8-Б класу Бахмутської школи №10 взяли участь в обласному молодіжному форумі з профорієнтації «Вибір професії – крок до кар’єри», який відбувся 20 травня у Краматорську на базі ДІТМ.