Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Донеччина: за фактами легалізації доходів співробітниками фіскальної служби підготовлено 26 матеріалів

Переглядів: 1256
15.05.2017 - 13:01

З метою недопущення використання коштів з бюджету поза правовим полем Головним управлінням ДФС у Донецькій області  продовжують вживатися заходи щодо виявлення, аналізу та організації проведення перевірок осіб, які здійснюють фінансові операції, що можуть бути пов’язані з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом.

Протягом січня-квітня 2017 року за результатами дослідження діяльності суб`єктів господарювання Донецької області співробітниками управління боротьби з відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом, Головного управління ДФС у Донецькій області підготовлено та передано до правоохоронних органів для прийняття рішення згідно з Кримінальним кодексом України 26 матеріалів за фактами легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, з них 12 було складено у сфері державних закупівель.

В результаті розгляду матеріалів з ознаками кримінальних правопорушень, що були направлені до правоохоронних органів, 9 матеріалів приєднано до кримінальних проваджень (у т.ч. за квітень 2017 – 4 матеріали) та 17  кримінальних проваджень (у т.ч. за квітень 2017 року – 8 кримінальних проваджень) на суму понад 87 млн гривень обліковано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань (ЄРДР).

З матеріалів, складених у сфері державних закупівель, 6 матеріалів (у т.ч. за квітень 2017 – 2 матеріали)  було приєднано до кримінальних проваджень та 7  - обліковано в ЄРДР.